ව්‍යාංජන

එළවළු ව්‍යාංජන පිළියෙල කිරීම
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


1.හැමදාම කන පරිපු හදමු..
2. බටු මොජුවක් සාදාගන්නා ආකාරය
3. ඉතාලි ක්‍රමයට කජු කරියක් සාදාගන්නා ආකාරය
 4. කුරක්කන් බොල කිරි හොද්දක් සාදාගනිමු
5. අල තෙල් දැමිම පහසු ආකාරයට
6. මාළු කිරට සාදාගන්නා ආකාරය
අළුත් විදිහට කංකුන් ව්‍යංජනයක්
7. ඇපල් ව්‍යාංජනය. සාදාගන්නා ආකාරය 
8. පොලොස් ඇබුලක් ගමේ විදිහට සාදාගන්නා ආකාරය
9. කඩල කරියක් සාදාගන්නා ආකාරය
10. ඉස්සන් සමග කඡු සාදාගන්නා ආකාරය 
11. බිම්මල් කරිය සාදාගන්නා ආකාරය​
12.කොස් ඇට හා මුරැංගා ව්‍යාංඡනය
13. දෙල් කළු පොල් මාළුව සාදාගන්නා ආකාරය 
14.  වට්ටක්කා කොත්තමල්ලි කොල කරිය සාදාගන්නා ආකාරය
15. කොස් මැල්ලුමක් සාදාගන්නා අයුරු විමසා බලමු.
16. දෙල් බැදුම තෙම්පරාදුවක් සාදාගන්නා ආකාරය
17.  අල තෙල් දැමීම පහසු ආකාරය
18. සුදු ලූනු හොද්දක් සාදාගන්නා ආකාරය
19. රස ගුණ පිරි කොහිල..කරියක් සාදාගන්නා ආකාර
20. බණ්ඩක්කා මෝජුවක් සාදාගන්නා ආකාරය
21. බිම්මල් මොජුවක් සාදාගන්නා ආකාරය
22. මුකුණුවැන්නා බිත්තර සමග තෙම්පරාදුව සාදාගන්නා ආකාරය 
23. රසම රස එළවළු චොප්සි සාදාගන්නා ආකාරය
24. කජු මාලුවක් සාදාගන්නා ආකාරය
25.දැල්ලෝ ඩෙවල් එකක් සාදාගන්නා ආකාරය
26. දඹල මැල්ලුමක් සාදාගන්නා ආකාරය
27. සුදු ළූණු ව්‍යාන්ජනයක් සාදාගන්නා ආකාරය
28. වට්ටක්කා කරියක් සාදාගන්නා ආකාරය
29.කිරි කොස් කරිය රහට හදාගන්න ආකාරය
30.  කුකුල් මස් රසැති සෝයා මීට අල සමග කරියක් සාදාගන්නා ආකාරය
41. කැකිරි මස් වගේ රසට උයමු
31පොලොස් මැල්ලුම සාදාගන්නා ආකාරය
32.ලින්නා මාළු ඇඹුලට හදන හැටි 
43 කෙසෙල් මුව මැල්ලුමක් සාදාගන්නා ආකාරය


තව කෙනෙකුට කියවන්න Share කරන්න

Featured Post

244. එලවලු චොප්සි සාදාගන්නා ආකාරය

🌻චොප්සි (vegetable chopsuey)🌻 ~~~අවශ්‍ය දේවල් කැරට් ගෙඩියක් අල ගෙඩියක්  බෝංචි කරල් කීපයක් රතු/කහ/කොළ පාට බෙල් පෙපර් කැබලි කීපයක්  ගෝවා කොළ...