දැන් බලමු කාමරංක කරිය
ලොකු කාමරංක ගෙඩි හතරක් පමන
සුදු ළූනු
රතුළූනු
අමු තුනපහ
අමු මිරිස්
රම්පෙ කරපිංචා
උලුහාල්
ගම්මිරිස් කුඩු
අබ
ලුනු
සීනි
කහ
උකු පොල් කිරි කෝප්ප භාගයක්
කාමර්ංක ගෙඩි හතරක් පහක් ගන්න එය පොඩි කැබලි වලට කපා ගන්න තරු හැඩය පෙනෙන සේ හරස් අතට කපා ගන්න
ඉන් පසු බාජනයක් ලිප තබා එයටා තෙල් ස්වල්පයක් දමා තෙල් රත්වන විට එයට
උලුහාල අබ රම්පෙ කරපිචා සුදු ළූනු රතු ළූනු අමු මිරිස් එක කර තෙම්පරාදු කරගන්න ඉන්පසු එයට කාමරංක කැබලි එක්කරගන්න හොඳින් මිශ්ර කරගත් පසු කහ කුඩු අමු තුනපහ කුඩු ලුනු කුඩු ගම්මිරිස් කුඩු එක්කරගන්න ඉන් පසු සීනි එක්කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න ටිකකින් කිරි කෝප්ප භාගය එක් කර මිශ්ර කර විනාඩි තුනකින් පමන පසු ලිපෙන් බා ගන්න
වෙනස්ම රසක්