බත් වර්ග

බත් වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

1.කුකුල් මස් බුරියානි හදමු.(ක්‍රමය 1)
 2. ගෙදරදීම චීන ක්‍රමයට බතක් සාදාගන්නා ආකාරය
3. චිකන් බුරියානි සාදාගන්නා ආකාරය(ක්‍රමය 2)
4. එළවළු බිරියානි සාදාගන්නා ආකාරය
5. චිලි පේස්ට්  එක්ක ස්පේෂල් රයිස්
6. කබ්සා රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය
7. බිෆ් කීමා බතක් සාදාගන්නා ආකාරය
8. චොෆ්සි රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය 
9. ජෙලෝප් රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය 
10. සුදු ලූණු බතක් සාදාගන්නා ආකාරය
11. නාසි ගුරෙන්ග් බතක් සාදාගන්නා ආකාරය 
12. සී ෆුට් රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය
13. ෆ්‍රයිඩ් රයිස් ගෙදරදිම සාදාගන්නා ආකාරය
14.  යන්ග් චව් ෆ්‍රයිඩ් රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය 
15. ඉතාලි ක්‍රමයට බතක් සාදාගන්නා ආකාරය
16. ජපන් ක්‍රමයට බතක් සාදාගන්නා ආකාරය 
17. කහ බතක් සාදාගන්නා ආකාරය 
18. බත් සමග කරි සලාදය සාදාගන්නා ආකාරය
19.  චිකන් බුරියානි සාදාගන්නා ආකාරය
20. සාම්ප්‍රදායෙන් ඔබ්බට ගිය බිරියානී එකක් සාදාගන්නා ආකාරය
23 දකුණේ දෙල් බත සාදාගන්නා ආකාරය


තව කෙනෙකුට කියවන්න Share කරන්න

Featured Post

243.පපඩම් සාදාගන්නා ආකාරය

පපඩම් (Papadam).   (සාමාන්‍ය ප්‍රමානයේ පපඩම් 50 ක් සඳහා ) 350g පමණ ) අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : උඳු පිටි 200g පාන් පිටි 100g ලුණු 20g පොල් ත...