ප්‍රදාන පිටුව (සියලුම ලිපි මෙතනින්)

විවිධ වර්ගයේ බත් වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 


එලවලු සහා හොදි වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 
මෙතෙක් අප ඉදිරිපත් කර සියලුම  එළවළු ව්‍යාංජන පිළියෙල කිරීම


මස් සහා මාළු වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 


විදෙශික කැම වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 


ඩෙසට්,කේක්, සහා බිම වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 


වෙනත් කැම වර්ග සාදාගන්නා ආකාරය 


මුලුතැන්ගේ හමුවන ගැටලු සහා විවිධ 






මෙම කැම වර්ග හදන විදිහ තව කෙනෙකුට කියවන්න Share කරන්න

Featured Post

243.පපඩම් සාදාගන්නා ආකාරය

පපඩම් (Papadam).   (සාමාන්‍ය ප්‍රමානයේ පපඩම් 50 ක් සඳහා ) 350g පමණ ) අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : උඳු පිටි 200g පාන් පිටි 100g ලුණු 20g පොල් ත...