කෙසෙල් මුව කරවල සම්බෝලය
කෙසෙල් මුවයක්
කරවල් තරමක කැඹැල්ලක්
අමු මිරිස්
රතු ළූනු
සුදු ළූනු
ලුනු
වියලි මිරිස් කරල් කීපයක්
දෙහි
ගම්මිරිස් කුඩු
දැන් හදමු
මුලින්ම කෙසෙල් මුවය සහ කරවල කැබැල්ල ගිනඅගුරුවල හොඳින් පුලුස්සා ගන්න ඉන් පසුව ඒ දෙකම කුඩා කැබලි කපා ගන්න වියලි මිරිස් කරල් කීපය ගින්නේ මදක් පුලුස්සා කුඩා කැබලි කපා ගන්න .
දෙහි සහ ගම්මිරිස් කුඩු හැරෙන්න අනෙක් සියලුම දේ කුඩා කැබලි කපා සියල්ල වංගෙඩියට දමා හොඳින් කොටා ගන්න කෙසෙල් මුව සහ කරවලද ඇතුලුව ඉන්පසු එම මිශ්රනයට බාජනයකට දමා එයට ගම්මිරි කුඩු සහ දෙහි ඇබුල් එක් කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න
මේ රස ඔබට අමුතුම අත්දැකීමක් වෙයි
මෙ පුවත තවත් කෙනෙක්ට බලන්න Share කරන්න