අපි රසවත් බිම්මල් මෝජුවක රස බලමු. බලන්නො හදාගන්න විදිහ.
අවශ්ය ද්රව්ය
සිහින්ව කඩා ගත් බිම්මල් ලුනු සහ කහ ස්වල්පයක් දමා සෝදා ගන්න. [පැකට් එකක ඇති ප්රමාණය]හාල්මැස්සන් 50gඑලවලු තෙල්සුදුළූනු බික් 3ක්බී ළූනු ගෙඩි 1ක්කරපිංචාලුනුදෙකට පලාගත් අමුමිරිස් සියබලාසීනි
සාදාගන්නා ආකාරය
තාච්චියකට තෙල් දමා ගැඹුරු තෙලේ බිම්මල්, හාල්මැස්සන් වෙන වෙනම රන්වන් පාට වන තුරු බැදගන්න.
ඉන්පසුව තෙල් ස්වල්පයක් තාච්චියකට දමා එයට සිහින්ව කපා ගත් සුදුළූනු , බී ළූනු , කරපින්චා, ලුනු කුඩු, මිරිස් කැබැලි, සියබලා ඉස්ම දමා තෙම්පරාදු කරගන්න. එය තලපයක් ආකාරයට පැමිණි පසු එයට සීනි එක්කරන්න.දැන් මෙම සාදාගත් මිශ්රණයට බැදගත් බිම්මල් සහ හාල්මැස්සන් දමා හොදින් කවලම් කරන්න.
රසවත් බිම්මල් මෝජු ඔබත් රසවිදින්න.
අවසානෙට පුංචිම පුංචි ඉල්ලීමක් කරනවා. මේ රෙසිපි එක ඔයාලට ප්රයෝජනවත් කියලා හිතෙනවා නම් අපේ පේජ් එකට ලයික් එකක් දාලා මේ පොස්ට් එක ශෙයා කරන්න. ඔයාලා ගාවත් මේ වගේ රසම රස රෙසිපි තියෙනවා නම් අපිට එවන්න. ඔබේ නමින්ම ඒවා අපේ පිටුවේ පල කරන්නම්. ඔබට සුබ දවසක් !!!