සී ෆුට් රයිස් සාදාගන්නා ආකාරය
මේසදහා අවශ්ය ද්රව්ය
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
පිසගත් බාස්මතී බත් ග්රෑම් 200 ක්
බිත්තර 01 ක්
සිහින්ව කපාගත් කැරට් ග්රෑම් 50 ක්
සිහින්ව කපාගත් ගෝවා ග්රෑම් 40 ක්
පොඩියට කපාබැදගත් දැල්ලෝ ග්රෑම් 50 ක්
පොඩියට කපා බැදගත් මාඵ ග්රෑම් 50 ක්
පොඩියට කපාබැදගත් ඉස්සො ග්රෑම් 50 ක්
තෙල් තේහැදි 01 ක්
ලූනු කොළ සිහින්ව කපාගත් ග්රෑම් 25 ක්
රසපදමට ලුණු
සාදාගන්නා ආකාරය
°°°°°°°°°°°°°°°°°°••°°•
ප්රථමයෙන් ගැඔුරැති භාඡනයක් ළිපතබා එයට තෙල් ස්වල්පයක් එක්කරන්න ඉන්පසු කැරට් හා ගෝවා ප්රමාණය එක්කර තෙම්පරාදු කරගන්න එළවඵ තරමක් තෙලෙන් මැළවූ විට බිත්තරය කඩා එයට දමා මදවේලාවකින් උයාගත් බාස්මතී බත් ප්රමාණය එකතු කරන්න ඉන්පසුව එයට දැල්ලො මාඵ ඉස්සො එකතුකර හොදින් පිස රසපදමට ලුණු එක්කරන්න අවසානයේ ලූනුකොළ ප්රමාණය එකතුකර මදවේලාවක් තබාලිපෙන් බාගන්න.
Amila & Hashi
තව කෙනෙකුට කියවන්න Share කරන්න