චොකලට් පුඩිමක් සාදාගන්නා ආකාරය
කිරි කෝප්ප 3
ජෙලටින් තේ හැඳි 5
බිත්තර 3
චොක්ලට් පව්ඩර් මේස හැඳි 2
සීනි
වැනිලා තේ හැඳි 2
මුලින්ම බිත්තර කහමද වලට සීනි එකතු කර ටිකක් බීට් කරගන්න. ඒකට කිරි ටික දාලා ලිපේ තියන්න.
ඒක උතුරනකොට චොක්ලට් පව්ඩර් දාලා කලවම් කරන්න.
ඉන්පසු ලිපෙන් බාගන්න.
ජෙලටින් ටික ඩබල් බොයිල් කරගන්න. කැටි නොගැහෙන්න හොඳට හැඳිගාන්න. මේකට වැනිලා ටිකකුත් එකතු කරන්න.
බිත්තර සුදු මද ටික හිම වගේ ඝන වෙනකල් බීට් කරගන්න.
සියල්ලම කිරි මිශ්රණයට කලවම් කරන්න.
මේක ෆ්රිජ් එකේ දාලා උඩින් චොක්ලට් ග්රේට් කරලා ඩ්රෙස් කරගන්න.