හැමදාම බිස්කට් කිරි එකේ පොඟවන් කාලා හරියනවයෑ කියලා අද කිරි ටිකයි බිස්කට් ටිකයි අරන් ගැහුවා බර පුඩිමක්...
මාරි බිස්කට් පුඩිම
අවශ්ය දෑ
°°°°°°°°°°
මාරි බිස්කට් 21
කිරිපිටි හැඳි තුනයි
වතුර වීදුරුවයි
සීනී හැඳි 8 යි
ලොකු බිත්තර 3 යි...
වැනිලා බිංදු 3,4ක්
සාදාගන්නා ආකාරය
මුලින්ම සීනී හැඳි 8 න් 3 ක් අරන් කැරමල් එක හදාගෙන පුඩිම සෙට් කරන භාජනයේ අඩියේ හොඳින් තවරගන්න.
👍 ඊටපස්සේ බිස්කට් ටික ග්රයින්ඩර් එකේ දාලා කුඩු කරගන්න ..
👍 ඊටපස්සේ බාගෙට රස්නේ උනු වතුර වීදුරුවකට කිරිපිටි හැඳි 3යි, සීනී හැඳි 5 යි දාලා දියකරගන්න.
👍 ඊටපස්සේ බිත්තර 3 කඩාලා හැන්දකින් ටිකක් ගසාගෙන පෙනේරයකින් පෙරාගන්න.. (මේ පෙරීමෙන් කරන්නේ පිළීගඳ තියෙන සාරු අයින් කරගන්න එක)
👍 ඊටපස්සේ බිස්කට් කුඩු, බිත්තර , කිරි මිශ්රණය, වැනිලා බිංදු 2ක් බ්ලෙන්ඩර් එකට දාලා බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න ..
👍 දැන් අර කැරමල් ගාගත්තු භාජනේට පුඩිම් මිශ්රණය දාලා ෆොයිල් පේපර් එකකින් වසාගෙන වි.20 / 25 ක් හුමාලයෙන් තම්බගන්න.
👍 විනාඩි 20 කින් විතර ටූත් පික් එකක් ගහලා මිශ්රණය හොඳින් හයිවෙලාද බලන්න. මිශ්රණය ටූත් පික් එකේ තැවරෙනවා නම් තව ටික වෙලාවක් තියෙන්න..
👍 අන්තිමට සෙට් වෙච්ච පුඩිම නිවෙන්න තියලා තැටියකට දාගෙන ශීතකරණ යේ දාලා ටිකකින් කන්න ❤❤
මෙ පුවත තවත් කෙනෙක්ට බලන්න Share කරන්න