Monday, October 5, 2015

91. හනී මස්ටඩ් චිකන් සාදාගන්නා ආකාරය

හනී මස්ටඩ් චිකන් සාදාගන්නා ආකාරය 

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
°°°°°°°°°°°°°°°°°°

මී පැණි කෝප්ප ½
අබ ක්‍රීම් 60g
එළවලු තෙල් මේස හැදි 2
දෙහි යුෂ මේස හැදි 2
සුදු ළුණු බික් 3
පාස්ලි මේස හැදි 2
චිකන් ඩ්‍රම්ස්ටික් 10
ලුණු ස්වල්පයක්ගම්මිරිස් ස්වල්පයක්


සාදන අන්දම
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

            පළමුව මෙහි ද්‍රව්‍ය සියල්ල හොදින් මිශ්‍ර කොට ගන්නග ඉන්පසු චිකන් ඩ්‍රම්ස්ටික් වල හොදින් තවරා ගන්න. ඉන්පසු ශීතකරණයක පැය කිහිපයක් තබා ගන්න. ඉන්පසු ඉවතට ගෙන එය අවනයක 180 co ක උෂ්ණත්වයක විනාඩි 15ක් පමණ තබා ගෙන, පසුව ග්‍රිල් කරගන්න. ග්‍රිල් කරන විට එය වේලෙන්නට නොදී හොදින් ඉතුරැ වී තිබෙන තැවරැමෙන් ගා ගන්න.

Amila & Hashi

                      තව කෙනෙකුට කියවන්න Share කරන්න

Featured Post

243.පපඩම් සාදාගන්නා ආකාරය

පපඩම් (Papadam).   (සාමාන්‍ය ප්‍රමානයේ පපඩම් 50 ක් සඳහා ) 350g පමණ ) අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : උඳු පිටි 200g පාන් පිටි 100g ලුණු 20g පොල් ත...